Forgalomkorlátozás a Rákóczi téren
Forgalomkorlátozás a Rákóczi téren
Új aszfaltburkolatot kap a Rákóczi téri kereszteződés a napokban, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani a csomópontban szeptember 25. és október 3. között. Ezt követően azonban újra járható lesz az Átrium üzletház előtti útszakasz is.
2012. szeptember 24., 10:55

A Szalasztó és Bem utcák torkolatának aszfaltozása idején a kereszteződésnél levő parkolón keresztül lehet közlekedni, a Rákóczi tér burkolatépítésének idején pedig táblákkal jelzi majd a kivitelező a haladási irányt. A forgalomirányító lámpák ebben az időszakban ki lesznek kapcsolva.

Az aszfaltozás befejeztével – várhatóan október 3-ától – az Erzsébet királyné útja és Bem utca közötti, időközben elkészült átkötő szakasz újra járható lesz a személygépkocsik számára.

A főtér-projekt II. ütemének munkálatai a város több pontján zajlanak: a Deák és Széchenyi utcák kereszteződésében lámpás forgalomirányítás kerül kialakításra, a Lovassy és Rákóczi utcák között átkötő út készül, és a piac átépítése is folyamatban van.

Kérjük, hogy a fenti időszakban – amennyiben lehetséges – kerüljék el a Rákóczi téri csomópontot, illetve fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Az átmeneti kellemetlenségekért a kivitelező és az önkormányzat szíves türelmüket és megértésüket kéri.